Club van 50

De Club van 50 is een nieuw initiatief van Vriendenkring van Gaal. Deze Club van 50 bestaat uit vrienden, sponsoren, leden, oud-leden en trouwe supporters van VKVG die iets extra’s willen doen voor onze vereniging. Zij betalen jaarlijks € 50,- aan VKVG.

Deze gelden worden vervolgens beschikbaar gesteld voor de realisatie van diverse projecten, waarvan de gehele vereniging plezier heeft en die zonder deze steun niet of slechts gedeeltelijk haalbaar zouden zijn. Te denken valt aan zaken die normaal buiten de begroting van de club vallen, zoals gereedschappen, speciale onderdelen voor de theaterparade, bouwfaciliteiten, jubileumactiviteiten, etc.

Als tegenprestatie krijg je een naamsvermelding op het ‘Club van 50 bord’ op de bouwplaats, een vermelding op de website en bovendien, eeuwige roem!

Verzoek tot betaling vindt één keer per jaar plaats, gemakkelijk door middel van een ‘tikkie’ of automatische incasso. De betalingsovereenkomst geldt tot wederzijdse schriftelijke opzegging voor 1 januari van ieder jaar.

Meld je aan door onderstaand aanmeldformulier in te vullen. We zullen dan contact zo snel mogelijk contact met je opnemen.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met acties, weetjes en ander nieuws.